Επίδειξη πυγμής από Κρίκη- Παίρνει την έδρα του Ηλία Λαζανά- Το παρασκήνιο και η αντίδραση που άφησε άπαντες αναύδους

Την έδρα του Ηλία Λαζανά καταλαμβάνει τελικά ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» Παναγιώτης Κρίκης, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dete απέστειλε σήμερα επιστολή στο Επιμελητήριο Αχαΐας με την οποία γνωστοποιεί την τελεσίδικη απόφασή του να πάρει την έδρα του τομέα μεταποίησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της απόφασης προηγήθηκε το εξής παρασκήνιο: χθες κατά τη διάρκεια σύσκεψης σχετικά με την ένταση που επικρατούσε στην παράταξη για την έδρα που επρόκειτο να καταληφθεί, έγινε κλειστή σύσκεψη παρουσία του Παναγώτη Κρίκη, του Αντώνη Κουνάβη, της Μαρίας Φιλοπούλου και άλλων στελεχών .

Στη διάρκεια αυτής της σύσκεψης, λένε οι πληροφορίες, ο κ. Κουνάβης άσκησε πίεση στον Παναγιώτη Κρίκη προκειμένου να αποσυρθεί υπέρ Λαζανά. γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στον επικεφαλής καθώς δεν συμμεριζόταν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιύσε για να τον πείσει.

Τότε η Μαρία Φιλοπούλου υπενθύμισε ότι εξ αρχής, δηλαδή πριν ακόμη βγουν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας, είχε ληφθεί απόφαση να πάρει ο επικεφαλής την έδρα του τομέα μεταποίησης, στον οποίο ήταν και ο ίδιος υποψήφιος.

Ακολούθως, απευθυνόμενοι κάποιοι εκ των παρευρισκομένων στον Παναγιώτη Κρίκη του είπαν «εσύ είσαι ο επικεφαλής, εσύ θα πάρεις την απόφαση».

Ξαφνικά ο Παναγώτης Κρίκης τινάχθηκε σαν ελατήριο και είπε: «Ποιος είναι ο επικεφαλής; Εγώ είμαι ο επικεφαλής» και αποχώρησε αφήνοντας άπαντες αναύδους, καθώς δεν είχαν καταλάβει τη σήμαινε η φράση και το ύφος, μετά την ένταση της συζήτησης. 'Ηταν τέτοια η έκπληξη που στην αρχη νόμισαν όλοι ότι κάτι άλλο του συνέβη και έφυγε και όχι ότι έδειξε την αρχηγική του πυγμή.

Τελικά το τι σήμαινε η αντίδραση, το έμαθαν σήμερα οπότε και ενημερώθηκαν για την επιστολή με την οποία ο Παναγιώτης Κρίκης επιδεικνύοντας πυγμή, αναλαμβάνει την έδρα Λαζανά.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει νέες εντάσεις ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Ηλία Λαζανά, ο οποίος έδωσε μάχη για τον συνδυασμό και δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την εξέλιξη.