ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εορταστική εκδήλωση και την κοπή της πίτας στο Περί Σκιών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο κατάμεστο Περί Σκιών του Χρήστου Πατρινού στην οδό Νόρμαν, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραστάσεις Καραγκιόζη που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές που συμμετέχουν στο εργαστήρι καλλιτεχνικής και δημιουργικής έκφρασης θεάτρου σκιών όπου για άλλη μια φορά το ζεστό χειροκρότημα γονέων και κοινού ενθάρρυνε την προσπάθεια των μικρών καραγκιοζοπαιχτών.

Ο καραγκιοζοπαίκτης Χρήστος Πατρινός ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και για τα 3 χρόνια που έκλεισε το «Περί Σκιών» έκανε ένα απολογισμού του έργου σημειώνοντας ότι αναμένονται καλλιτεχνικές εκπλήξεις και δράσεις αναβιώνοντας το παραδοσιακό Καραγκιόζη! Από τις 20 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινούν νέα τμήματα θεάτρου σκιών με την συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών.

Οι παριστάμενοι γεύτηκαν την βασιλόπιτα και ευχήθηκαν για την νέα χρονιά. Το φλουρί το κέρδισε ο μαθητής του εργαστηρίου Βασίλης Θανασάς ηλικίας 4 ετών και ο Πατρινός του πρόσφερε δυο φιγούρες.